Bestil tid
online

Annette Saxtorph

Kiropraktor og Børnekiropraktor

Jeg har specialiseret og efteruddannet mig i spædbørns- og børnekiropraktik, men behandler folk i alle aldre. Jeg er meget helkropsorienteret og behandler alle kroppens led – også hænder og fødder. Jeg tror på, at en velfungerende krop, giver den mest optimale funktion.

Jeg vægter tryghed og tillid rigtig højt. Det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg under hele forløbet, så vi sammen kan finde frem til det helt rigtige behandlingsforløb for dig.  

Jeg behandler alle kroppens led – også hænder og fødder. Som bløddelsbehandling kan jeg benytte mig af nåle (dryneedling). Her bruger jeg nålen til at komme dybt i musklen og få den spændte muskel til at give helt slip. Det er et rigtig effektivt værktøj til meget spændte muskler. 

Desuden har jeg specialiseret mig i baby- og børnekiropraktik, da dette er en stor passion for mig. Jeg elsker arbejdet med de små, og se hvor hurtigt de reagerer på behandlingen til glæde for hele familien. Denne behandling er meget mildere end hos voksne. Du kan læse mere i afsnittet ’Baby- og børnekiropraktik’.

Besøg gerne min hjemmeside på http://boernekiropraktoren.dk  

Annette Saxtorph